Mobiele Poffertjeskraam voor al uw evenementen, voor zowel kleine als grote evenementen!

Een foodtruck op uw bruiloft

Stelt u zich eens voor, een foodtruck op uw bruiloft! Een nieuwe interactieve manier om uw gasten te voorzien van hapjes vóór of na de ceremonie, of misschien wel op het feest. Wanneer u een poffertjeskraam huurt bij De Crêperie zorgt u ervoor dat al uw gasten, jong en oud, kunnen genieten van de goudkleurige poffertjes van De Crêperie. De foodtruck zal niet alleen zorgen voor heerlijke poffertjes door leuk en vriendelijk personeel. Ook zal onze foodtruck zorgen dat er nog meer sfeer op uw bruiloft komt, dan dat er al was!

Volop genieten van de foodtruck op uw bruiloft

Op een bruiloft is eten altijd lastig. Er zijn altijd gasten die allergieën hebben, of gasten die gewoon niet veel lusten. Een foodtruck op uw bruiloft is dan een goed idee! Onze poffertjeskraam is voor zowel jong als oud een groot succes. Want welke gasten lusten er nou geen poffertjes? Op uw bruiloft wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken, en al helemaal niet om het eten. De bedoeling is dat u van uw dag gaat genieten! Wanneer u onze mobiele eetkraam met personeel huurt, worden al uw zorgen betreffende het eten weggenomen. Met personeel wat over jarenlange ervaring beschikt, en alleen werkt met de vers beslag zullen u en uw gasten volop genieten van de foodtruck op de uw bruiloft.

Een foodtruck op uw bruiloft met ervaring

Wanneer u ervoor kiest om een foodtruck van De Crêperie op uw bruiloft te zetten, gaat u voor gegarandeerd succes. Naast onze lekker poffertjes hebben wij veel ervaring met het werken op grote evenementen. Zo hebben wij op kerstmarkten, evenementen en beurzen gestaan. Hierbij maakt het niet uit of onze poffertjeskraam binnen of buiten staat. Naast dat u gebruik kunt maken van de poffertjeskraam, kunt u er ook voor kiezen om uw totale catering aan De Crêperie over te laten!. In alle gevallen kunt u echter bij ons een eetkraam huren.

Wilt u meer informatie hebben over een foodtruck van De Crêperie op uw bruiloft? Of wilt u meer informatie over de totale catering van De Crêperie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn zowel (telefonisch) als via de e-mail bereikbaar. Ook is het mogelijk om een contactformulier in te vullen.

Onze poffertjeskraam op Poffertjeskraam.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel 06 53 34 30 80 of gebruik het onderstaand formulier.
Wij staan u graag te woord.

De Crêperie   |   Haarbrug 16G   |   3751 LM Spakenburg   |   06 53 34 30 80   |   info@creperie.nl