Mobiele Poffertjeskraam voor al uw evenementen, voor zowel kleine als grote evenementen!

Foodtruck evenementen

Foodtruck evenementen worden meerdere keren per jaar georganiseerd door heel Nederland. Het evenement staat in het teken van eten en proeven, wat je meestal via een munt systeem kan kopen bij verschillende foodtrucks. De eerste foodfestivals werden al georganiseerd in 1980 waarbij de betere restaurants uit de regio voor het eten zorgde. Vanaf 2010 is er weer opnieuw een trend te zien op het gebied van foodfestivals, hierbij wordt het eten geserveerd uit mobiele keukens, de foodtrucks. Dit idee is afkomstig uit de VS en overgestroomd naar Nederland. Tegenwoordig worden deze foodtruck evenementen georganiseerd door heel Nederland, het hele jaar door. Ook zijn er vaste foodtruck evenementen, die je het hele jaar door kan bezoeken. Een voorbeeld hiervan is de Foodhallen in Amsterdam West.

Foodtruck evenement met De Crêperie

Een foodtruck evenement is niet compleet zonder een goede ouderwetse poffertjeskraam. De Crêperie is een bedrijf uit Spakenburg die het hele land en soms nog verder, over reist om de mensen te voorzien van de lekkerste Nederlandse poffertjes. Vriendelijkheid en professionaliteit is een gegeven bij De Crêperie, zo ook flexibiliteit en dynamiek. Zo hebben ze de oude Hollandse poffertjes in een hedendaags concept gestoken, onder andere door biologische producten te gebruiken met het produceren van poffertjes.

Foodtruck huren voor feest?

Foodtruck huren? Feest of evenement? Niks is te gek! De mobiele poffertjeskraam van De Crêperie is te huur voor een zakelijk of particulier activiteit. Heb je iets te vieren, organiseer je binnenkort een open dag of sta je op een beurs? De Crêperie is geschikt voor grote en kleine evenementen en staat altijd goed voorbereid op jouw evenement. De foodtruck huren kan vanaf een vast bedrag en is voorzien van personeel en alle ingrediënten om de hele dag door de lekkerste poffertjes te maken. Ook is dit inclusief vervoerskosten en onbeperkt eten! Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met De Crêperie om de precieze prijzen en mogelijkheden te bekijken. Tot snel!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel 06 53 34 30 80 of gebruik het onderstaand formulier.
Wij staan u graag te woord.

De Crêperie   |   Haarbrug 16G   |   3751 LM Spakenburg   |   06 53 34 30 80   |   info@creperie.nl