Mobiele Poffertjeskraam voor al uw evenementen, voor zowel kleine als grote evenementen!

De mobiele cateraar

Bent u opzoek naar een mobiele cateraar? Dan bent u bij De Crêperie aan het juiste adres. Met de allerlekkerste poffertjes van Nederland, zorgen wij ervoor dat uw evenement, jubileum, bruiloft of beurs een nog groter succes wordt. Onze mobiele cateraars vinden vriendelijkheid en professionaliteit erg belangrijk, waardoor u ervan bent verzekerd dat uw gasten goed en vriendelijk worden geholpen.

De voordelen van mobiele catering

Mobiele catering wordt steeds populairder. In de vorm van foodtrucks worden veel evenementen voorzien van eten en drinken. Tegenwoordig is deze vorm van mobiele catering niet meer weg te denken bij grotere gelegenheden. De mobiele catering van De Crêperie zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te meer hoeft te maken om uw hapjes. Onze mobiele catering kan binnen een uur worden opgezet, en binnen een half uur worden afgebroken. De mobiele catering is volledig zelfvoorzienend, wat betekent dat niet uitmaakt waar de stand wordt neergezet. Binnen of buiten, dat is geen probleem voor onze stand. Wij zullen vooraf altijd met uw specifieke wensen en eisen zijn. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we alle stress rondom de hapjes bij u wegnemen!/p>

De ervaring van onze mobiele catering

Wanneer u kiest voor de mobiele catering van De Crêperie, dan kiest u voor ervaring. Wij hebben ervaring met verschillende grote evenementen. Hierbij kunt u denken aan de kerstmarkt in Manchester, de beurs van LG, koninginnen dag in Londen en ga zo maar door. Naast dat op evenementen kunnen zorgen voor de heerlijkste poffertjes, kunt u er ook voor kiezen om uw gehele catering aan ons over te laten.

Wilt u meer informatie over onze mobiele catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 0653343080. Ook kunt u een contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel 06 53 34 30 80 of gebruik het onderstaand formulier.
Wij staan u graag te woord.

De Crêperie   |   Het Steenland 39   |   3751 LA Bunschoten   |   06 53 34 30 80   |   info@creperie.nl