Mobiele Poffertjeskraam voor al uw evenementen, voor zowel kleine als grote evenementen!

Mobiele Poffertjeskraam

Mobiele Poffertjeskraam voor al uw evenementen, voor zowel kleine als grote evenementen!

Mobiele poffertjeskraam huur je bij De Crêperie!

Een mobiele poffertjeskraam op uw feesten en partijen? Een heel goed idee! Onze kraam voorziet uw gasten graag van de beste poffertjes. Van jong tot oud, u maakt iedereen blij met poffertjes. De poffertjeskraam van De Crêperie geeft net dat kleine beetje extra sfeer en maakt jouw feest nog gezelliger.

Mobiele poffertjeskraam door de eeuwen heen

Een mobiele poffertjeskraam is eigenlijk vanzelfsprekend. Zelfs toen de poffertjes eeuwen geleden zijn ontstaan werden ze al door marskramers van het ene dorp naar het andere dorp meegenomen. Wat toen nog eenvoudige loopkarren waren, zijn het nu compacte kramen die zo aan een trekhaak gehangen kunnen worden.


Er worden tegenwoordig ook weer meer en meer evenementen en braderieën georganiseerd. We willen de gezelligheid van vroeger weer terug, niet altijd maar binnen zitten maar vrienden en familie ontmoeten op een leuke jaarmarkt.


Poffertjes horen bij het gevoel van gezelligheid. De mobiele poffertjeskraam van De Crêperie is dan ook niet meer weg te denken van deze braderieën. Ook bij grote evenementen of beurzen bent u voor een mobiele poffertjeskraam bij ons aan het juiste adres. Grote aantallen bezoekers zijn voor onze medewerkers en apparatuur geen enkel probleem.


Met de mobiele poffertjeskraam bij een opening van uw winkel of vestiging laat u een onuitwisbare indruk achter bij uw bezoekers. Onze mobiele poffertjeskraam is binnen een uur opgezet en weer binnen een half uur afgebroken.


De Crêperie is een professioneel cateringbedrijf speciaal voor poffertjes. Zij hebben jarenlange ervaring met het bereiden van oudhollandse poffertjes op grote en kleine evenementen. Een onmisbare mobiele poffertjeskraam voor uw jaarmarkt of braderie! Kijk snel op onze website voor meer informatie.


Laat een reactie achter op de contactpagina om zo snel mogelijk met De Crêperie in contact te komen. Wij beantwoorden graag u vragen en zouden het erg leuk vinden om met onze poffertjeskraam op uw evenement te mogen staan.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel 06 53 34 30 80 of gebruik het onderstaand formulier.
Wij staan u graag te woord.

De Crêperie   |   Het Steenland 39   |   3751 LA Bunschoten   |   06 53 34 30 80   |   info@creperie.nl