Mobiele Poffertjeskraam voor al uw evenementen, voor zowel kleine als grote evenementen!

Poffertjeskraam Amsterdam

Heeft u een poffertjeskraam in Amsterdam nodig? Dan kunt u de professionals van De Crêperie inschakelen. Voor verschillende evenementen en feesten kunt u een poffertjeskraam voor in Amsterdam huren, bij De Crêperie. Denk bijvoorbeeld aan foodfestivals, buurtfeesten, kermissen, markten of verjaardagen. Hoe leuk is het als er oer-Hollandse, verse poffertjes gebakken worden op uw evenement? Hier zullen niet alleen de kleintjes van genieten, maar ook de volwassenen. Wie houdt er niet van een lekkere portie poffertjes met poedersuiker en een klontje boter?

Huur een poffertjeskraam in Amsterdam bij De Crêperie

Het oude product hebben wij in een hedendaags concept gestoken. Voor ieder evenement en elke opdracht, vinden wij een passende oplossing. Tel hier de juiste sfeer bij op, en u heeft een succesvol evenement mét poffertjeskraam in Amsterdam! Wanneer u een poffertjeskraam huurt bij De Crêperie, zorgen wij ervoor dat u geen zorgen heeft. Wij leveren immers niet enkel de poffertjeskraam in Amsterdam en omstreken. De Crêperie zorgt daarnaast voor het vervoer, de opbouw, het personeel en onbeperkt eten voor uw gasten. Kiest u voor De Crêperie, dan kiest u voor gemak. Daarnaast kunt u gegarandeerd genieten. Ons personeel is ervaren met het bakken van poffertjes. Zij bakken heerlijke Hollandse poffertjes voor u en daarnaast zijn zij altijd representatief gekleed. Met een vriendelijke glimlach voorzien zij iedereen op uw evenement van een lekkere portie poffertjes. Dit alles doen wij voor een vaste prijs. U hoeft dus eigenlijk nergens meer over na te denken! Ook kunnen wij de totale catering, van A tot Z verzorgen. Meer weten hierover? Dan kunnen wij u hierover informeren!

Neem contact op voor verhuur van onze poffertjeskraam in Amsterdam

Wilt u een poffertjeskraam in Amsterdam huren? Neem dan zeker contact op met De Crêperie, via het contactformulier. Bellen kan ook naar (06 53 34 30 80). Mailen is mogelijk naar info@creperie.nl. U wordt altijd snel en goed geholpen. Onze specialisten kunnen u altijd goed informeren over de mogelijkheden!

Onze poffertjeskraam op Poffertjeskraam.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel 06 53 34 30 80 of gebruik het onderstaand formulier.
Wij staan u graag te woord.

De Crêperie   |   Het Steenland 39   |   3751 LA Bunschoten   |   06 53 34 30 80   |   info@creperie.nl