Mobiele Poffertjeskraam voor al uw evenementen, voor zowel kleine als grote evenementen!

Poffertjeskraam Rotterdam voor allerlei evenementen

Het is in de winter en in de zomer een fantastische tijd waar poffertjes echt bij horen. Op kerstmarkten kunt u er niet omheen bijvoorbeeld. Overigens zijn poffertjes ook heerlijk in de zomer. Denk aan de poffertjeskramen op kermissen en markten. En wist u dat het ook mogelijk is om een poffertjeskraam op locatie in Rotterdam te laten komen? Het maakt hierbij niet uit om wat voor evenement het gaat. Organiseert u een bedrijfsfeest? Viert u uw verjaardag? De Crêperie staat voor u klaar en verzorgt al uw gasten van heerlijke Hollandse poffertjes.

Kwaliteit op 1 bij De Crêperie

Wilt u een poffertjeskraam in Rotterdam huren? De Crêperie is dan een goede keuze. Maar waarom? Allereerst omdat De Crêperie jarenlange ervaring heeft met het bakken van poffertjes. Het recept is uitgebalanceerd en lekker. Daarnaast weten de medewerkers van De Crêperie precies hoe zij te werk moeten gaan op een evenement. Een grote glimlach gaat gepaard met de heerlijke poffertjes. Ook is de volledige ontzorging van De Crêperie erg fijn: u hoeft zelf nergens meer aan te denken.

Poffertjeskraam huren? Leg dan snel en eenvoudig contact met De Crêperie

Bent u geïnteresseerd in het in het huren van een poffertjeskraam in Rotterdam? U kunt ons contactformulier invullen. Bellen is ook altijd mogelijk naar (06 53 34 30 80). Verder zijn wij ook bereikbaar via de mail info@creperie.nl. Heeft u informatie nodig over de diensten van De Crêperie? Onze mensen informeren je goed over de opties omtrent het huren van een poffertjeskraam!

Onze poffertjeskraam op Poffertjeskraam.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel 06 53 34 30 80 of gebruik het onderstaand formulier.
Wij staan u graag te woord.

De Crêperie   |   Het Steenland 39   |   3751 LA Bunschoten   |   06 53 34 30 80   |   info@creperie.nl