Mobiele Poffertjeskraam voor al uw evenementen, voor zowel kleine als grote evenementen!

Eetkar huren erg populair

Een eetkar huren is sinds 2010 weer erg populair geworden. Dit komt door de Amerikaanse foodtruck hype die is overgewaaid naar Nederland. Je ziet de mobiele eetkar tegenwoordig overal, denk aan festivals, evenementen, de markt en de kermis. Hiernaast worden er jaarlijks foodfestivals gehouden waar het vol staat met eetkarren. Dit fenomeen begon al in 1980, hierbij zorgde de beste restaurants voor het eten. Tegenwoordig zijn er veel meer individuen die hun eigen creaties of oeroude recepten met mensen willen delen. Het eten is in het thema van kleine street food hapjes, die je met een munt systeem kan kopen. Het is de bedoeling dat je op deze manier van zoveel mogelijk foodtrucks kan proeven.

Eetkar huren bij De Crêperie

Eetkar huren doe je bij De Crêperie voor de beste poffertjes van Nederland! De Crêperie heeft haar “oud Hollandse poffertjes’ recept zo geïnnoveerd dat he volledig aansluit in het hedendaagse leven. Het is daarom ook een dynamisch bedrijf die met haar biologische producten helemaal in de tijd van nu past. De Crêperie heeft al vele kilometers afgelegd en was onder andere te zien op de kerstmarkt in Manchester, de Kees Kist Lounge in stadion AZ, de koninklijke Haagsche Golf & Country Club in Wassenaar en op de markt in Amsterdam. Heb jij ons ook voorbij zien komen? De Crêperie is geschikt voor zowel hele grote, maar ook kleine evenementen. Niks is te gek! Wij zijn namelijk volledig mobiel en zelfvoorzienend, natuurlijk met het meest vriendelijke en ervaren personeel.

>Eetkar huren?

Eetkar huren van De Crêperie? De poffertjeskraam is te huren voor zakelijke of particuliere gelegenheden. De poffertjeskraam kan je huren voor een vast bedrag, dit is inclusief vervoerskosten, personeel en natuurlijk onbeperkt poffertjes! Ben jij ook geïnteresseerd in de prijzen en alle mogelijkheden? Kijk dan op onze site of neem contact met ons op. Graag tot snel!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel 06 53 34 30 80 of gebruik het onderstaand formulier.
Wij staan u graag te woord.

De Crêperie   |   Haarbrug 16G   |   3751 LM Spakenburg   |   06 53 34 30 80   |   info@creperie.nl