Een Poffertjeskraam huren kan bij heel veel bedrijven. Maar de beste mobiele poffertjesbakkers vind je toch bij de Creperie!

De Crêperie voor het huren van een poffertjeskraam!

Maak een succesverhaal van uw evenement door het huren van een poffertjeskraam! De Crêperie zorgt voor overheerlijke Oudhollandse poffertjes.

Poffertjeskraam huren

Poffertjeskraam huren bij de Crêperie? Wij maken er gegarandeerd een succesverhaal van voor uw evenement, feest of partij. Door het gebruik van hoogwaardige producten en onze jarenlange ervaring in het bakken van poffertjes, weten wij hoe geheim hoe je de lekkerste Oudhollandse poffertjes maakt. Een geheim die wij op een evenement of feest graag met u en uw gasten delen! Een poffertjeskraam is tegenwoordig niet meer weg te denken bij evenementen en is dan ook een must geworden.

Poffertjeskraam huren voor grote of kleine evenementen

Poffertjeskraam huren bij de Crêperie kan zowel voor kleine als grote evenementen. De stand van de Crêperie zijn volledig self-supported en kunnen overal komen, van een festival evenement tot aan een bruiloft bij u thuis. U kunt ervoor kiezen om alleen een poffertjeskraam te huren bij de Crêperie, of u kunt kiezen voor de totale catering. Bij de verzorging van de totale catering zullen wij alles voor u regelen, zo zorgen wij ervoor dat je optimaal kunt genieten van uw evenement of feest. De poffertjeskramen van de Crêperie zetten wij binnen een uurtje op en daarna kan iedereen genieten van overheerlijke Oudhollandse poffertjes. Geeft u een klein personeelsfeest en wilt u een poffertjeskraam huren? Bij de Crêperie maakt het geen verschil of u een groot evenement organiseert of een klein personeelsfeest. Voor elke gelegenheid kunt u een poffertjeskraam huren!

Poffertjeskraam huren: waar komen de poffertjes vandaan?

Als u een poffertjeskraam gaat huren, is het ook leuk om te weten waar die overheerlijke poffertjes, die je van kleins af aan al kent, nou eigenlijk vandaan komen. Hoewel wij poffertjes zien als een typisch Nederlands gerecht, zijn de poffertjes eigenlijk afkomstig uit Frankrijk. De poffertjes zijn aan het einde van de 18e eeuw meegekomen naar Nederland door het leger van Napoleon. Poffertjes werden toen al verkocht op markten en kermissen, een plek waar ze tot op de dag van vandaag niet weg te denken zijn.

Poffertjeskraam huren bij de Crêperie

Wilt u een poffertjeskraam huren met als zekerheid dat er van uw evenement, feest of jaarmarkt een succesverhaal wordt gemaakt? De Crêperie helpt u graag met zijn jarenlange ervaring en de lekkerste poffertjesrecepten! U kunt voor vrijblijvende informatie de offerte aanvraag (http://www.decreperie.nl/contact) invullen op onze website of u kunt telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer 06 53 34 30 80. Wij maken er graag samen met u een overheerlijk feestje van!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel 06 53 34 30 80 of gebruik het onderstaand formulier.
Wij staan u graag te woord.

De Crêperie   |   Het Steenland 39   |   3751 LA Bunschoten   |   06 53 34 30 80   |   info@creperie.nl