Mobiele Poffertjeskraam voor al uw evenementen, voor zowel kleine als grote evenementen!

Poffertjeskraam Utrecht voor alle evenementen

Wist u dat het bij De Crêperie heel goed mogelijk is om een poffertjeskraam op locatie te laten komen? Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfsfeest in Utrecht? Trakteer de aanwezigen dan op een heerlijke portie poffertjes van De Crêperie. Geeft u als particulier een feest? Ook dan zijn poffertjes een leuk en origineel idee. Voor uiteenlopende evenementen kunt u De Crêperie inschakelen. Voor u het weet hangt er een heerlijke geur van vers gebakken poffertjes en ziet u alle gasten smullen!

Kwaliteit op 1 bij De Crêperie

Bij De Crêperie is kwaliteit ontzettend belangrijk. Wanneer u een poffertjeskraam in Utrecht laat komen, hoeft u nergens meer aan te denken. Onze experts zetten de kraam op en bakken vervolgens zelf alle poffertjes voor de aanwezigen. De poffertjes zijn van heerlijke kwaliteit. En de medewerkers van De Crêperie weten precies hoe zij op evenementen te werk moeten gaan. Met een grote glimlach voorzien zij iedereen van een lekker hapje eten. De Crêperie is een waar begrip in de branche met veel ervaring op uiteenlopende evenementen. Zeer goede keuze dus!

Poffertjeskraam huren? Leg dan snel en eenvoudig contact met De Crêperie

Bent u geïnteresseerd in het in het huren van een poffertjeskraam in Utrecht? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. U kunt bijvoorbeeld het contactformulier invullen. Bellen is ook mogelijk naar (06 53 34 30 80). Liever mailen? Dat kan naar info@creperie.nl.Voor u het weet heeft u een handige offerte in huis. Zo weet u precies wat u kunt verwachten qua kosten. Heeft u informatie nodig over de diensten van De Crêperie? Onze mensen informeren je goed over de opties omtrent het huren van een poffertjeskraam!

Onze poffertjeskraam op Poffertjeskraam.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel 06 53 34 30 80 of gebruik het onderstaand formulier.
Wij staan u graag te woord.

De Crêperie   |   Het Steenland 39   |   3751 LA Bunschoten   |   06 53 34 30 80   |   info@creperie.nl