Mobiele Poffertjeskraam voor al uw evenementen, voor zowel kleine als grote evenementen!

Poffertjesplaat huren

Poffertjesplaat huren voor de lekkerste poffertjes? Bij De Crêperie bieden wij al vanaf €395,- een stand aan. Dit is inclusief personeel, het transport en onbeperkt eten. Wanneer u kiest voor een poffertjesplaat huren bij De Crêperie kiest u namelijk voor het originele “oudhollandse” recept, dat wij alleen met kwaliteitsingrediënten laten bereiden door de beste poffertjesbakkers. In het geval dat u graag de gehele catering door ons wilt laten verzorgen, heeft u met De Crêperie ook de juiste keuze gemaakt. Wij verzorgen dan uw hele evenement van eten en drinken, zodat u niets meer hoeft te regelen.

Poffertjesplaat huren voor particuliere feesten

Poffertjesplaat huren bij De Crêperie is ideaal voor een surpriseparty, of wanneer u viert dat u vijftien jaar getrouwd bent. Uw gasten kunnen dan de gehele dag gebruik maken van onze poffertjeskraam en zij zullen u zeker complimenteren met de keuze van een poffertjesplaat huren bij De Crêperie. Sterker nog waarschijnlijk zullen ze, na het proeven van onze overheerlijke poffertjes, vragen hoe u op deze keuze bent gekomen. Wij zijn er in elk geval voor u, om uw feesten voor de volle honderd procent te laten slagen. Kies daarom voor De Crêperie. Dan heeft u gegarandeerd een geweldig feest!

Poffertjesplaat huren voor elk soort zakelijk evenement

Bij zakelijke evenementen is het altijd de kunst om naast de praktische voorwaarden voor het evenement, te voldoen aan een zekere losse sfeer. Een poffertjesplaat huren bij De Crêperie is dan een zeer goede optie. Wij hebben immers een jarenlange ervaring met allerlei soorten evenementen; van technische beurzen tot voetbalwedstrijden. Deze expertise nemen wij met ons mee. U kunt er daarom bij ons van op aan dat wij uw zakelijke evenement met onze poffertjes voorzien van een mooie glans. Kies er dus voor om vrijblijvend ons contactformulier in te vullen, of direct onze vestiging in Spakenburg te bellen op 06 53 34 30 80

Onze poffertjeskraam op Poffertjeskraam.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel 06 53 34 30 80 of gebruik het onderstaand formulier.
Wij staan u graag te woord.

De Crêperie   |   Het Steenland 39   |   3751 LA Bunschoten   |   06 53 34 30 80   |   info@creperie.nl